Kontakta socialtjänsten

JavaScript är inte aktiverat i din webbläsare!
För att e-tjänsten ska fungera korrekt behöver du aktivera JavaScript.

Information om hur du aktiverar JavaScript kan du få genom att söka i hjälpfunktionen i din webbläsare eller söka på webben.

Vi på socialtjänsten vill gärna att du som är ung och bor i Sollentuna hör av dig till oss om det är något som känns jobbigt eller om det är något du undrar över. När du har skrivit till oss kommer vi att ringa dig och fråga mer om det du funderar på.

När du skriver till oss är det viktigt att du inte skriver vad du heter, ditt personnummer eller din adress. Vi vill gärna prata med dig i telefon först. Det är för att vi ska veta om vi kan hjälpa dig. Vi kontaktar inte dina föräldrar så länge du inte sagt vem du är.

När vi ringer dig får du bestämma om du vill säga vem du är. Om du gör det kommer vi att skriva in dig i vårt journalsystem och informera dina föräldrar om att du har kontaktat oss. Sedan jobbar vi för att försöka hjälpa dig. Om det känns jobbigt för dig att vi kontaktar dina föräldrar, kan vi prata om hur vi kan göra det för att det ska kännas bra för dig. Ditt telefonnummer och ditt meddelande kommer att sparas hos oss i två år både digitalt och i en pärm. Sedan slängs det. Hoppas att vi hörs!